КАК РАБОТИ VIN-CHECKER ?

Информацията се извлича благодарение на интелигентен софтуер, базиран на блок-чейн технология.
Имаме достъп до база данни в над 24 държави, от които по ВИН номер на превозното средство се получава информация за неговият пробег, сервизна история и произход.


Предоставената от нас информация може да Ви спести големи разходи от скрити и засмакирани дефекти, ние ще ви покажем реалният пробег на избраното от Вас превозно средство, също така ще проверим в масивите дали автомобила е обявен за издирване !

проверка по вин

Какво е VIN номер?

Vehicle identification number (VIN), също така наричан още номер на шасито, е уникален код, включващ сериен номер, използван от автомобилната индустрия за идентифициране на отделни моторни превозни средства, камиони, мотоциклети, скутери и мотопеди, както е определено в ISO 3833.

проверка по vin

Как да поръчате проверка по VIN ?

За целта е необходимо първо да откриете вашият ВИН номер, който обикновено се състои от 17 символа и след това да попълните формата за заявка. В нея е задължително да въведете валиден имейл адрес, на който ще ви изпратим справката.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК ДА ПЛАТЯ ?

Плащане на услугата за проверка по вин номер може да извършите с PayPal или банкова карта. След попълване на заявка ще бъдете пренасочени автоматично към избор за плащане. Italian Trulli

РЕКЛАМАЦИЯ !

Приемаме рекламация на платена поръчка, по законодателството на държавата, в която се намирате. Възстановяване на средства се извършва по начин, по който са платени от Вас

проверка по vin

КОНТАКТ С НАС

Ние сме на ваше разположение и ще се радваме да се свържете с нас ! При възникване на технически въпроси, проблеми с платени услуги или предложения за съвместна работа, както и за всичко друго свързано с VIN-CHECKER ще ви очакваме да се свържете с нас от формата ни за контакт.